Copyright © Graveerservice van Wijngaarden
All Rights reserved
Folie Panelen


Graveerservice van Wijngaarden produceert sinds 1985 foliepanelen t.b.v. de diverse takken van industrie en heeft  sindsdien veel kennis en ervaring opgedaan, welke in ieder nieuw project worden toegepast.

Een foliepaneel bestaat uit een aluminium dragerplaat, waarop aan de voorzijde de folie wordt gemonteerd. De folie kan worden uitgevoerd in een groot aantal RAL kleuren of combinaties hiervan.

Naast het aanbrengen van de teksten, logo's en sparingen is het ook mogelijk om apparatuur van derden, zoals bijvoorbeeld een marifoon, intercom, enz.. naadloos te integreren in de panelen.

Een groot aantal veelgebruikte apparaten hebben wij reeds in ons CAD systeem opgeslagen, nieuwe apparatuur kan desgewenst ook door ons ingemeten en geļntegreerd worden.

Ook voor deze panelen kunnen wij de complete assemblage van elektronica verzorgen. Dit varieert van standaard gemonteerde schakelaar- en dimmer modules tot klantspecifieke elektronica. Zo vormen de foliepanelen uitgevoerd met onze eigen schakelaars en kop- en alarmeringsverlichting een strak en professioneel paneel.-->